OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
45%

Mørkegrønne vandperler

Disse mørkegrønne vandperler er skønne til en indretning, som er stilren og de fungerer herligt til en vase med blomster eller andet, som kan friske din boligindretning op. Du skal lægge de mindre perler, som du får i en pose i vand, hvorefter de vil være store og have den herlige farve, som vises på produktbillederne.

Pris: 12,00 DKK Før: 22,00
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Mørkegrønne vandperler

Specifikationer for Mørkegrønne vandperler

Når du har bestilt disse vidunderlige og gådefulde vandperler, går der en leveringstid, hvorefter perlerne ankommer til dig. Du skal lægge perlerne i et vandbad i nogle timer - eller over natten - hvorefter perlerne vil være den perfekte størrelse, som vises på billederne af perlerne. De kan bruges som et friskt pust til et kedeligt værelse eller andet, der har brug for en smuk detalje. Du kan putte perlerne i en vase med blomster, hvor både blomsterne får vand og din vase får et flot udseende. Det er oplagt at lægge disse næsten magiske vandperler i et hjørne eller en vindueskarm, hvor de får lov at blive lyst op af solens stråler.


SKU1234567891266
EAN1234567891266
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?