OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Levenhuk Magus Bio 250tl Biological Microscope - Mikroskop

Magus Bio 250TL mikroskopet er et alsidigt og avanceret redskab til laboratorieanalyse, forskning og undervisning. Med uendeligt plan achromatisk optik og en 3-watt LED-lys kilde, giver mikroskopet klare og nøjagtige observationer. Det er også muligt at tilføje ekstra tilbehør som mørkefelt, polarisering og fasekontrast enheder. Brugeren kan tilpasse forstørrelsen og tilpasse mikroskopet til deres behov ved hjælp af forskellige okularrør og objektiver. Mikroskopets scene og fokuseringsmekanisme er også brugervenlige og giver præcis fokusjustering. Med lang levetid og mulighed for at tilføje ekstra tilbehør, er Magus Bio 250TL mikroskopet det ideelle valg til alle biologiske observationer og analyser.

Pris: 11.706,95 DKK Før: 13.006,95
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Levenhuk Magus Bio 250tl Biological Microscope - Mikroskop

holder prøverne, er justerbar i både x- og y-retninger for at muliggøre præcis placering af prøven under objektivet.

Fokuseringsmekanismen består af en grov- og finjustering, der giver mulighed for nøjagtig fokusering af prøven. Den grove justering er hurtig og bruges til at bringe prøven i nærheden af fokus, mens den fine justering giver mulighed for præcis fokusering.

Det Magus Bio 250TL mikroskop er et alsidigt værktøj, der giver mulighed for detaljeret undersøgelse af biologiske prøver. Det er velegnet til brug i laboratorieanalyse, forskning og undervisning, og dets optik, belysning og fokuseringsmekanisme giver brugeren mulighed for at opnå præcise resultater.


SKU82891
EAN5905555018058
BrandLevenhuk
VaretypeMikroskop
Brand -> VaretypeLevenhuk -> Mikroskop
Varetype -> BrandMikroskop -> Levenhuk

Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Levenhuk LabZZ DM200 LCD Digital Microscope - Mikroskop
Spar
20%
Levenhuk LabZZ M4 Stereo Microscope - Mikroskop
Spar
30%
Levenhuk LabZZ M2 Microscope - Mikroskop

Har du spørgsmål til varen?