OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Rainbow Regnbue Mix vandperler

Disse finurlige vandperler er festlige og sjove. Perlerne er et Rainbow Regnbue Mix, hvilket gør at de har mange forskellige farver. Nogle af de farver, som perlerne består af, er mørkeblå, lyserød og turkis. Perlerne skal lægges i vand i nogle timer, herefter ligner produktet dem på billedet.

Pris: 29,00 DKK
+50 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Rainbow Regnbue Mix vandperler

Specifikationer for Rainbow Regnbue Mix vandperler

Når du bestiller disse Rainbow Regnbue Mix vandperler hjem, kommer de i en pose, hvor de er små. Du skal lægge perlerne i et vandbad, eksempelvis en balge eller en anden måde, hvorpå de kan tiltrække vand. Efter de har ligget i vandbadet i nogle timer, også gerne natten over, ligner de dem, som du ser på billederne. De vil være fyldige og have lækre farver, som består af blandt andet en lidt mørkere blå samt en smuk turkis og en farverig lyserød. Du kan bruge perlerne til festlige dekorationer og opstillinger i dit hjem. Du kan eksempelvis pynte op med perlerne i en vase i anledning af en fødselsdagsfest.


SKU1234567896347
EAN1234567896347
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?