OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
45%

Lilla vandperler

Ved at købe disse lilla vandperler kan du være sikker på at få nogle unikke og pyntbare perler hjem, du ikke vil fortryde købet af. De lilla nuancer, der er gennemtrængende og tiltrækkende kan peppe enhver fest op, da de er bemærkelsesværdige på grund af deres særligt fotogene udseende.

Pris: 12,00 DKK Før: 22,00
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Lilla vandperler

Specifikationer for Lilla vandperler

Spændende lilla vandperler, der skal lægges i vand for at få et nydeligt lilla skær.

For at opnå det påtænkte udseende på disse smukke og let dekorative perler, skal de lægges i vand for en stund. Herefter vil du se dem suge vandet til sig og dermed opnå denne lette lilla nuance, der er med til at opfriske en dekoration lige meget om det er en blomster-, bord- eller festdekoration. Perlerne er fine i sammenhæng med sollys, da dette får perlerne til at få et specielt smukt lilla skær. Hvis du har behov for at opfriske din boligindretning med dekorative vandperler, er disse lilla perler et udsøgt valg. Det kan hjælpe med at opnå et eventyrligt look til din boligindretning.


SKU1234567891263
EAN1234567891263
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?