OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
41%

Røde vandperler

Disse vandperler har en rigtig flot rød farve, som kan bruges til en kreativ juledekoration og gøre den mere spændende at se på. Vandperlernes røde farve passer perfekt til julen, men kan bestemt også bruges til andre tider på året. De kan blandes med andre farver, så de passer perfekt til netop det farvetema du har i dit hjem. De er flotte i bunden af en vase med en blomsterbuket.

Pris: 13,00 DKK Før: 22,00
+50 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Røde vandperler

Specifikationer for Røde vandperler

Vandperler i flot rød farve

Disse vandperler har en nydelig rød farve, som kan tilføje et flot og spændende udseende til enhver dekoration. Den røde farve passer dog rigtig godt til julen og kan bruges til en kreativ juledekoration. Den røde farve er flot i sig selv, men kan eksempelvis blandes med grønne vandperler, så de passer perfekt i farverne til en grøn og rød juleblomst. Vandperler er en kreativ og billig mulighed for at pifte en ellers let kedelig dekoration op, så den bliver langt mere spændende og flot at se på. Det er en nem løsning idet vandperlerne blot skal lægges i vand til de har fået den ønskede størrelse.

SKU1234567891268
EAN1234567891268
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?